Academia Română – Filiala Cluj-Napoca | Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj | SC RSC Consulting SRL
Asociaţia Dezvoltarea Capitalului Uman | S.C. AFACOV Consulting Group S.R.L.

Noutăţi

Premii în valoare de 500 lei pentru cele mai bune planuri de afaceri care vor fi înființate în mediul rural

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele inactive sau ocupate în agricultura de subzistență, din mediul rural din județul Bistrița-Năsăud, care doresc să inițieze o afacere sau o activitate independentă, au acum șansa de a beneficia de premii în valoare de 500 lei.

Pentru a fi admiși în competiție, participanții trebuie să fi fost înregistrați în proiect și să fi participat la serviciile oferite în cadrul proiectului (informare/consiliere/mediere, formare profesională/ evaluare de competențe, seminarii), anterior inițierii afacerii.

Concursul este organizat pe principiul „Primul venit, primul servit” și se va desfășura până la epuizarea fondurilor, dar nu mai târziu de finalul perioadei de implementare a proiectului, 29 noiembrie 2015. Vor fi oferite 5 premii, fiecare participant putând beneficia de un singur premiu. Primii 5 beneficiari finali care prezintă un dosar complet și întrunesc punctajul minim de 45 puncte vor fi declarați câștigători. Valoarea totală a premiului este de 500 lei pentru fiecare candidat declarat câștigător. Regulamentul concursului și anexele (formulare și modele) sunt disponibile aici.

Pentru informații suplimentare privind concursul:

Pop Eugenia-Maria – Expert Antreprenoriat, mobil 0733-900.192